Åk med Östra Stå till Stockholm!

Det är nu två och en halv vecka kvar innan vi äntligen får ge oss ut på vägarna för att se ÖIS spela bortamatch igen – och vi får göra det med en långresa på en lördag! Det är en stjärnvinst i spelschemalotteriet så det är bara att tacka och ta emot och sluta upp bakom ÖIS.

Följ med Östra Stå till Grimsta IP och bidra till att ÖIS får en flygande start på Superettan 2017. Det kommer bli många ÖIS:are på plats så tveka inte att hänga på. Som vanligt är resan en lika stor del av målet som matchen i sig och vem vill inte umgås med andra ÖIS:are en hel dag?

Priset för resan är 350 kronor och anmälan görs till kontakt@amoretfides.se eller via våra kanaler i sociala medier. Avresetid är inte spikad ännu så där får vi återkomma.

 

Alla åsikter som uttrycks i bloggar och kommentarsfält är skribenternas egna. Vad Östra Stå tycker går att läsa om i Östra Stå's manifest. Östra Stå ska verka för en konstruktiv diskussion kring Örgryte IS och i alla kommentarsfält ska man visa respekt gentemot andra ÖIS:are, även om det finns meningsskiljaktigheter. Klarar man inte av att förhålla sig till dessa enkla regler så finns det andra forum att diskutera på.