En dag kvar till Party på Östra Stå!

Med mindre än 24 timmar kvar tills Superettan startar på riktigt så kommer här lite kort praktisk information inför morgondagens Party på Östra Stå!

Blir det marsch?

Det kommer ske något marschliknande från Skotten med avgångstid 17.45 för fortsatt uppladdning i baren bakom läktaren – där Jesper och Karl Prytz sköter musiken – och på Östra Stå. Vänligen respektera dina medsupportrars trumhinnor och lämna eventuella smällare hemma.

Blir det tifo?

Givetvis! Vi uppmanar alla som tänker stötta ÖIS från Östra Stå att ta sin plats på läktaren absolut senast 18.50! Det ligger många timmars jobb bakom premiärtifot och det skulle smärta tifotillverkarna om det inte blev så bra det kan bli för att andra tycker det är viktigare att stå i baren fram till match eller släntra in på arenan lagom till avspark. KOM I TID!

Vi vill också uppmana alla på Östra Stå att stanna kvar på läktaren i paus eftersom vi tycker att det finns en särskild spelare som förtjänar ett extra välkomnande in till den andra halvleken. För symmetrins skull är det viktigt att det är jämnt fördelat med folk på båda sidor av centrum på läktaren så inta gärna de platserna från början, eller gör inte för hemmastadda om det blir så att ni blir tillfrågade att flytta på er.

Stickers till försäljning

Det kommer imorgon göras en lite större kraftsamling på att sälja stickers på Östra Stå (däremot ska de inte sättas upp där, Gotevent föredrar en steril arena där ingen känner sig hemmastadd och ÖIS får betala för borttagningen) för att förfina vår stadsbild. För enkelhetens skull kommer stickers-paketen säljas för 20 kr/st och betalning går bra med kontanter eller swish. Ska ni bara ha stickers kommer ni inte behöva besöka souvenirbordet på läktaren.

Kom i tid, fyll upp läktaren på båda sidor från mitten, lyssna på tifoinstruktionerna och ge allt för ÖIS!

Alla åsikter som uttrycks i bloggar och kommentarsfält är skribenternas egna. Vad Östra Stå tycker går att läsa om i Östra Stå's manifest. Östra Stå ska verka för en konstruktiv diskussion kring Örgryte IS och i alla kommentarsfält ska man visa respekt gentemot andra ÖIS:are, även om det finns meningsskiljaktigheter. Klarar man inte av att förhålla sig till dessa enkla regler så finns det andra forum att diskutera på.