En månad till premiär – åk till Ljungskile!

Det är i skrivande stund ganska exakt en månad kvar tills Superettan 2016 sparkar igång – och den gör det på Uddevalla Arena (f.d. Skarsjövallen/HA Bygg Arena/Markbygg Arena/Starke Arvid Arena) i Ljungskile klockan 16.00 och Du ska vara på plats! 800 ÖIS:are valde att åka till Blekinge i höstas för att de ville se ÖIS spela i Superettan 2016 och när vi nu tagit oss dit så ser vi inte att det finns några ursäkter till att vi ska följa upp detta med att vara minst 1000 man på plats för årets premiär!

Alla som någon gång har varit på fotboll i Ljungskile vet att det alltid blir stora köer när man ska ta sig därifrån efter matchen och därför, av hänsyn för miljön och era medmänniskor, uppmanar vi alla att åka buss för att minska köerna något. Balders Hage kommer ha både (minst) en pub-buss och (minst) en buss som går direkt till arenan och det kommer även rulla en buss i Östra Stås regi där resan kommer kosta 100 kronor. Anmälan sker till resor@amoretfides.se

Folk drar folk så vänta inte med att anmäla Dig! Alla till Ljungskile!

Alla åsikter som uttrycks i bloggar och kommentarsfält är skribenternas egna. Vad Östra Stå tycker går att läsa om i Östra Stå's manifest. Östra Stå ska verka för en konstruktiv diskussion kring Örgryte IS och i alla kommentarsfält ska man visa respekt gentemot andra ÖIS:are, även om det finns meningsskiljaktigheter. Klarar man inte av att förhålla sig till dessa enkla regler så finns det andra forum att diskutera på.