Hjälp till att bidra till ett värdigt stöd för 130-åringen!

Nu börjar säsongen 2017 närma sig på allvar och det är dags för alla – oavsett sektion – att förlänga sina årskort, eller införskaffa ett nytt! Vi ska bli bättre på alla fronter till nästa år och årskortsförsäljningen är ett bra sätt att skapa drag runt ÖIS även under dessa månader när det, i brist på nyförvärv, är rätt lugnt runt föreningen.

Nytt för i år är att vi nu lanserar vår egen webshop och att vi efter ett fint samarbete med ÖIS fått möjligheten att utforma vårt eget årskortserbjudande för Östra Stå, på den norra ståplatssektionen på Gamla Ullevi! För 1745, 1295 eller 845 kronor säkrar du din plats för nästa år, blir medlem i Östra Stå och får en stilren t-shirt som passar lika bra att bära till vardags som på match! En totalsumma som efter årets prissänkning på kortsidan är lägre än vad de som valde samma sektion fick betala för 2016.

Köper du årskort före jul ingår det dessutom fyra stycken extrabiljetter till valfri/a match/er (exklusive derbyt) till nästa säsong samt är med i en utlottning av en resecheck värd 5000 kronor! Det finns med andra ord ingen anledning att vänta med att skaffa årskort!

Notera att ÖIS del av årskortsförsäljningen är lika stor om du handlar via oss som direkt av ÖIS. Vi transfererar pengar och personuppgifter till ÖIS enligt överenskommelse. Vill du stå på Östra Stå utan att ta del av vårt erbjudande så hänvisar vi er till ÖIS egen försäljning som startar under dagen.

2016 var det cirka 40 personer som aktivt valde Östra Stå som sektion vid årskortsköpet (av begränsad betydelse eftersom det var öppen arena) och målet för året är att vi ska kunna dubbla den siffran! Nytt för i år är också att passagen mot sittplats enkelriktas – du kan gå från sittplats till ståplats (och givetvis tillbaka om du har sittplatsbiljett), men inte tvärtom på grund av det lägre priset på kortsidan – så är du osäker på om du vill uppleva alla matcher, hela matcherna, från ståplats borde du överväga att köpa ett sittplatsårskort som ger dig tillgång till både lång- och kortsida. Det här var felaktig information. Det kommer vara stängt mellan långsidan och kortsidan inne på Gamla Ullevi, men har du sittplatsårskort kan du fortfarande komma in genom ståplatsentrén fast inte tvärtom.

Vi vill också uppmärksamma er på att webshopen är under uppbyggnad och det kan finnas risk för barnsjukdomar, även fast vi inte stött på några större problem när vi testat den. Utbudet av souvenirer kommer uppdateras kommande veckan så det vi har på lager – och eventuellt någon nyhet – kommer finnas tillgängliga för köp och få levererat till jul!

Säkra din plats på Östra Stå 2017 och stötta Sveriges äldsta fotbollssällskap!

Alla åsikter som uttrycks i bloggar och kommentarsfält är skribenternas egna. Vad Östra Stå tycker går att läsa om i Östra Stå's manifest. Östra Stå ska verka för en konstruktiv diskussion kring Örgryte IS och i alla kommentarsfält ska man visa respekt gentemot andra ÖIS:are, även om det finns meningsskiljaktigheter. Klarar man inte av att förhålla sig till dessa enkla regler så finns det andra forum att diskutera på.