Julafton närmar sig – utnyttja julerbjudandet och ge bort ett årskort!

Det närmar sig jul och vad finns det egentligen för bättre grejer att önska sig – eller ge bort till någon man tycker väldigt mycket om – än ett årskort för ÖIS hemmamatcher 2017? Johan Elmander gör efterlängtad comeback i ÖIS-tröjan, Sveriges äldsta fotbollsklubb fyller 130 år och det är i vår 125 år sedan vi för första gången visade hela Sverige hur fotboll ska spelas. Hur kan man inte vilja vara med om detta, och från läktarplats bidra till nya oförglömliga minnen som för vår fina tradition vidare in i framtiden! Införskaffar du ditt årskort före jul får du dessutom möjligheten att bjuda med fyra vänner på en match för att dela denna vackra gemenskap.

Tifoplaneringen för 2017 är så gott som klar, och även fast vi är nöjda med tifo- och läktaråret 2016 så är målet inför 2017 att spänna bågen ytterligare – vilket kräver så väl ekonomiska resurser som mangrann uppslutning på läktarplats. Ett gott bidrag inför nästa år är införskaffa sitt årskort på Östra Stå via vår webshop då det stöttar tifoverksamheten både direkt och indirekt – samtidigt som du får en riktigt clean t-shirt! Väljer du att följa ÖIS från annan läktarplats går det bra att bli medlem i Östra Stå – och få en t-shirt på köpet – och visa din uppskattning gentemot den aktiva läktarkulturen kring ÖIS och de individer som lägger hundratals ideella timmar varje säsong för att skapa förutsättningar för detta. Vill du av någon oklar anledning inte bli medlem (eller köpa en snygg t-shirt för 250 kronor, inget överskott går till någon form av pyroteknik) men likväl stötta tifogruppens arbete går det bra att swisha ett bidrag till 123 552 7031. Det ska snart köpas in material och då är likvida medel alltid välkommet!

Vi kommer till helgen lägga ut flertalet artiklar från vårt lager i webshopen så att alla som vill ge bort årets bästa julklappar ska hinna få det levererat innan jul.

Fram tills dess – köp årskort på Östra Stå!

Alla åsikter som uttrycks i bloggar och kommentarsfält är skribenternas egna. Vad Östra Stå tycker går att läsa om i Östra Stå's manifest. Östra Stå ska verka för en konstruktiv diskussion kring Örgryte IS och i alla kommentarsfält ska man visa respekt gentemot andra ÖIS:are, även om det finns meningsskiljaktigheter. Klarar man inte av att förhålla sig till dessa enkla regler så finns det andra forum att diskutera på.