Nytt i webshopen! Beställ i helgen för leverans innan jul.

Vi har uppdaterat vår webshop med lite nytt och lite gammalt. Förutom att medlems-t-shirten nu är klar att skickas ut så har vi ytterligare en t-shirt. Därutöver säljer vi också slut på en halsduksmodell samt första upplagan av fanzinet Blickfång. Vi har endast fyra kvar av #1, så passa på! Lägger man sin beställning före klockan 12.00 på måndag så ska det komma fram före jul, förutsatt att postgången går som den ska.

Hittar man inget som passar så kommer vi ha ytterligare en halsduk, några mössor, hoods, stickers och andra t-shirtar till försäljning på julmarknaden i Nordstan nu på tisdag, 20 december, från klockan 10. Det är  ett fåtal kvar av mycket så vi kan inte garantera att vi kommer ha av allting hela dagen, och det som inte säljer slut där kommer läggas ut i webshopen under mellandagarna.

Till webshopen!

Alla åsikter som uttrycks i bloggar och kommentarsfält är skribenternas egna. Vad Östra Stå tycker går att läsa om i Östra Stå's manifest. Östra Stå ska verka för en konstruktiv diskussion kring Örgryte IS och i alla kommentarsfält ska man visa respekt gentemot andra ÖIS:are, även om det finns meningsskiljaktigheter. Klarar man inte av att förhålla sig till dessa enkla regler så finns det andra forum att diskutera på.