Stötta ÖIS Tifogrupp!

Tillverkningen av vårens tifon har dragit i gång och vår målsättning är att vi under året ska kunna leverera minst lika bra som under 2016. Idéerna och viljan finns men vi behöver, som alltid, hjälp med finansieringen och där är Era bidrag direkt nödvändiga för att Vi tillsammans ska kunna ge ÖIS en bra inramning.

Två bra sätt för att stötta tifoverksamheten är att bli medlemmar i Östra Stå eller att bidra med valfri summa till Swish-nummer 123 552 7031 eller Bankgiro 595-8145.

Är Du intresserad av att hjälpa till att fortsätta vidareutveckla vår tifokultur – det är i år 20 år sedan Balders Hage (sedermera Balders Hage Tifo) bildades – genom att göra en arbetsinsats är Du välkommen att höra av Dig till kontakt@amoretfides.se eller kontakta oss via Facebook eller Twitter. Det kommer finnas många tillfällen under året att hjälpa till att sätta färg på läktaren!

Alla åsikter som uttrycks i bloggar och kommentarsfält är skribenternas egna. Vad Östra Stå tycker går att läsa om i Östra Stå's manifest. Östra Stå ska verka för en konstruktiv diskussion kring Örgryte IS och i alla kommentarsfält ska man visa respekt gentemot andra ÖIS:are, även om det finns meningsskiljaktigheter. Klarar man inte av att förhålla sig till dessa enkla regler så finns det andra forum att diskutera på.