Stötta ÖIS till förnyat kontrakt!

Vi har efter ett gott samarbete med ÖIS fått igenom en god nyhet till den nästkommande hemmamatchen mot Frej: klackbiljetter för 60 kronor!

Det är viktiga poäng som står på spel för att säkra kontraktet för spel i Superettan nästa år och förhoppningsvis kan stödet från Östra Stå vara tungan på vägen för detta – något även ÖIS verkar hålla med om, trots att ÖIS är i stort behov av publikintäkter för att klara av budgeten. Vi uppmanar därför alla som tar del av det ytterst förmånliga biljettpriset att samtidigt skänka en slant till ÖIS. Swish-numret är 1236345078!

För en öl på avenyn kan du hjälpa till så att ÖIS spelar i Superettan även 2017. Slut upp på Östra Stå och sjung för ÖIS!

Köp biljetter här!

 

Alla åsikter som uttrycks i bloggar och kommentarsfält är skribenternas egna. Vad Östra Stå tycker går att läsa om i Östra Stå's manifest. Östra Stå ska verka för en konstruktiv diskussion kring Örgryte IS och i alla kommentarsfält ska man visa respekt gentemot andra ÖIS:are, även om det finns meningsskiljaktigheter. Klarar man inte av att förhålla sig till dessa enkla regler så finns det andra forum att diskutera på.