Östra Stå-paketet

845 kr1 745 kr

Säsongen är gången. Länge leve nästa säsong!

Nu är det dags att förnya ditt årskort på Östra stå till säsongen 2017. När du köper ditt årskort via Östra Stå betalar du även för ditt medlemskap och får dessutom en riktigt schysst t-shirt.

Köp ditt årskort innan julafton så får du  fyra st fria matchbiljetter till valfri/a match/er (ej derbyt) och dessutom så ingår vårens cupmatch.

Förutom ovanstående bonusar är du genom ditt köp också med i utlottningen av en resecheck till ett värde av 5 000 kr, sponsrat av Volkswagen.

Tröjorna kommer skickas ut i mitten av december, eller kan hämtas upp på ÖIS julmarknad i Nordstan 20 december.

All inkomst från försäljningen av årskorten tillfaller ÖIS. Östra Stå behåller inget från årskortsförsäljningen utan pengarna (1495/1045/595 kr) och personuppgifterna transfereras till ÖIS enligt överenskommelse.

Nollställ
Artikelnr: Inte tillgänglig

Beskrivning

Normalpris för produkterna:

  • Årskort: 1495 kr för vuxen, 1045 för ungdom 16-19 år/student/pensionär, 595 för barn 7-15 år
  • Medlemskap i Östra Stå: 200 kr
  • T-shirt: 150kr

I årskortet ingår 15 seriematcher, plus hemmamatchen i Svenska cupens gruppspel under våren. Andra eventuella matcher i Svenska cupen har ÖIS förbehåll att addera till årskortet efter gruppspelet.

Köper du årskort innan jul får du också fyra biljetter till valfri/a match/er (exklusive derbyt)

Mer information

Årskortsvarianter

Barn, Ungdom/student/pensionär, Vuxen

Tröjstorlekar

Large, Medium, Small, X-Large, XX-Large

Alla åsikter som uttrycks i bloggar och kommentarsfält är skribenternas egna. Vad Östra Stå tycker går att läsa om i Östra Stå's manifest. Östra Stå ska verka för en konstruktiv diskussion kring Örgryte IS och i alla kommentarsfält ska man visa respekt gentemot andra ÖIS:are, även om det finns meningsskiljaktigheter. Klarar man inte av att förhålla sig till dessa enkla regler så finns det andra forum att diskutera på.