Information angående Originalderbyt!

I morgon är det derby igen och matchen som sådan behöver väl inte kommenteras mer än att det var snart elva år sedan vi senast vann ett derby. Dags att ändra på det således!

Marsch

Det avgår en marsch från Skotten klockan 17.15 för att vi ska kunna ladda upp på läktaren i god tid innan matchen startar och tifoarrangemangen drar igång. Följ gärna med och fortsätt uppladdningen på arenan! Baren på kortsidan är öppen för alla som behöver lugna nerverna.

Tifo

Det väntas en koreografi som kommer involvera alla som står på den nedre kortsidan. Vi uppmanar alla att vara på plats absolut senast 18.40! Tifozonen kommer vara avgränsad och vi uppmanar alla att ta plats inom denna och bidra till ett så bra utförande som möjligt. Lyssna på dem som står på räcket och – det viktigaste av allt! – tifot pågår tills spelarpresentationen är över! Ingen kommer missa något av matchen och ett par minuters engagemang är inte jättemycket begärt för något som det lagts ner över 100 timmar på att planera och förbereda.

Under match

Vi kommer inte vara flest och vi kommer inte sjunga högst, men vi ska ge precis allt vi har i 90 minuter – för Örgryte IS, tre poäng och för vår egen skull. Ingen ska lämna Gamla Ullevi efter matchen utan att ha bränt allt sitt krut, och det ska höras på fredag att man tillbringade sin torsdagkväll på Östra Stå!

Allt för ÖIS!

Alla åsikter som uttrycks i bloggar och kommentarsfält är skribenternas egna. Vad Östra Stå tycker går att läsa om i Östra Stå's manifest. Östra Stå ska verka för en konstruktiv diskussion kring Örgryte IS och i alla kommentarsfält ska man visa respekt gentemot andra ÖIS:are, även om det finns meningsskiljaktigheter. Klarar man inte av att förhålla sig till dessa enkla regler så finns det andra forum att diskutera på.