Klipp konfetti för serieledarna!

Hej ÖIS:are!

På fredag är serieledarna återigen tillbaka på Gamla Ullevi för match mot Gefle. Till matchen kommer vi även denna gång att arrangera ett tifo. För att detta ska lyckas och genomförandet bli lika bra som våra senaste koreografier behöver vi er hjälp: Till tifot behöver vi konfetti!

Vill ni hjälpa till att ge laget en värdig inramning vid inmarsch så är detta ett ypperligt tillfälle att bidra. Från det att insläppet öppnar och fram till klockan 18:30 kommer allt konfetti samlas in centralt på Östra Stå för att sedan fördelas enligt plan som krydda till arrangemanget i övrigt. Ju mer vi får in desto bättre förutsättningar har vi att lyckas.

Vi vill också passa på att tacka publiken på Östra Stå för väldigt väl genomförda arrangemang under början av säsongen. Det är tack vare era – och alla andra ÖIS:are på övriga sektioner! – generösa bidrag, er lyhördhet på instruktioner & ert fantastiska engagemang som våra koreografier har fallit så väl ut hittills!

Vill man bidra ekonomiskt till kommande koreografier går det bra att swisha 123 552 7031, göra en banköverföring till 595-8145 eller lägga valfri summa i någon av tifohinkarna som finns runt Gamla Ullevi.

Med dessa ord vill vi tack samtliga inblandade och vi ser med spänning fram emot fortsättningen på säsongen, såväl på läktaren som på planen. Oavsett hur det går och oavsett vilken serie vi befinner oss i är en sak givet – ÖIS är livet!

Stötta De Obesegrade Serieledarna! Stötta ÖIS Tifogrupp!

Alla åsikter som uttrycks i bloggar och kommentarsfält är skribenternas egna. Vad Östra Stå tycker går att läsa om i Östra Stå's manifest. Östra Stå ska verka för en konstruktiv diskussion kring Örgryte IS och i alla kommentarsfält ska man visa respekt gentemot andra ÖIS:are, även om det finns meningsskiljaktigheter. Klarar man inte av att förhålla sig till dessa enkla regler så finns det andra forum att diskutera på.