Mot seger!

Derbydagen närmar sig och nu är det fullt fokus på prestationen för att vi ska stå som segrare i ett derby för första gången på elva år. Vi samlas på Skotten före matchen och laddar upp, och promenerar sedan bort mot GU ca 17.20 för att vi ska vara på arenan i god tid för att hinna med de sista förberedelserna innan spelarna kommer ut för uppvärmningen.

Tifot är riggat och klart och det kommer krävas ca 10 minuters fokus och engagemang från samtliga som köpt biljett till bortaklacken för att utförandet ska bli så bra som möjligt. Vi uppmanar alla att vara på plats senast 18.30 för att alla kunna ta del av den ytterligare tifoinformation som kommer finnas på tillgänglig på arenan.

Väl under matchen så sjunger vi för tre nya poäng, distansera oss från botten och gå in i hösten med en riktigt bra känsla. Hör du motståndarklacken så sjunger du högre själv och eldar på dem runtomkring dig att göra detsamma. Vi ska begära samma arbetsinsats från dem på plan som vi själva lägger ner på läktaren.

Kriga!

 

Alla åsikter som uttrycks i bloggar och kommentarsfält är skribenternas egna. Vad Östra Stå tycker går att läsa om i Östra Stå's manifest. Östra Stå ska verka för en konstruktiv diskussion kring Örgryte IS och i alla kommentarsfält ska man visa respekt gentemot andra ÖIS:are, även om det finns meningsskiljaktigheter. Klarar man inte av att förhålla sig till dessa enkla regler så finns det andra forum att diskutera på.