Nyheter på Östra Stås souvenirbord

I morgon är det dags för årets första träningsmatch och då kommer det presenteras lite nyheter på Östra Stås souvenirbord.

Bland annat så finns Inferno Örgrytes fanzine Blickfång till försäljning för 50 kronor och det utlovas en stor intervju med Jesper Aneröd som ger oss en tillbakablick kring vår läktarkultur och resonerar kring Östra Stås utveckling. Bara den intervjun är väl värd 50 kronor! Upplagan är begränsad och det är först till kvarn som gäller om man vill lägga vantarna på detta förstanummer.

Utöver det så finns även medlemshalsdukarna att hämta ut för Östra Stås medlemmar. Tyvärr så har inte medlemskorten kommit än men dessa beräknas finnas tillgängliga för avhämtning i samband med de matcher som spelas nästa vecka.

Sist men inte minst så har vi tagit fram en ny Östra Stå-mössa som kommer säljas för 100 kronor till medlemmar i Östra Stå och 120 kronor till icke-medlemmar. Det finns ett begränsat antal så det är först till kvarn som gäller om ni vill köpa årets hittills snyggaste huvudbonad!

Det kommer gå att betala både med kort och kontant.

IMG_0045

IMG_20150204_192836

Alla åsikter som uttrycks i bloggar och kommentarsfält är skribenternas egna. Vad Östra Stå tycker går att läsa om i Östra Stå's manifest. Östra Stå ska verka för en konstruktiv diskussion kring Örgryte IS och i alla kommentarsfält ska man visa respekt gentemot andra ÖIS:are, även om det finns meningsskiljaktigheter. Klarar man inte av att förhålla sig till dessa enkla regler så finns det andra forum att diskutera på.