Premiärinformation

Nu är det bara dagar kvar till den dagen vi har längtat efter sedan kvalmatchen mot Assyriska blåstes av i höstas. Det spelar ingen roll om det är den bästa Söderettan någonsin – vi är bättre än alla våra motståndare och vi ska ha revansch!

Skotten öppnar redan klockan 15.00 på onsdag och både bottenvåningen och övervåningen kommer vara öppen för att klara av anstormningen av ÖIS:are som vill ladda upp inför matchen med likasinnade. Öl och cider kostar 35 kronor och Balders Hage har förhandlat till sig ett specialpris på hamburgertallrik som nu kostar 95 kronor jämfört 125 kronor som det kostar i vanliga fall. Kompa ut ett par timmar på eftermiddagen och ta dig till Skotten på onsdag! På skotten kommer du även kunna anmäla dig till Balders Hages resa till bortapremiären på söndag. Det kostar endast 100 kronor om du är medlem i Balders Hage och det är ingenting som du kommer vilja missa!

Marschen från Skotten avgår redan 17.50 då vi ska vara på plats på Östra Stå i god tid innan spelarna kommer ut för uppvärmningen och ge dem vårt stöd redan då! Det är ett stort tifo förberett till den här matchen och då är det väldigt viktigt att alla är inne på läktaren i god tid innan avspark. Det ligger många timmars jobb bakom alla koreografier så respektera gärna detta och hjälp till med att göra resultatet så bra som det bara är möjligt, så strunta i den sista ölen i N3-baren och ställ dig på Östra Stå och sjung upp istället!

Det kommer också vara en samling till förmån för tifokassan. Målet är att det ska samlas in 30 000 kronor under året och dit har vi cirka 27 000 kvar till efter den första insamlingen på mot gais på försäsongen. Lägg gärna en sedel i någon av hinkarna, eller swisha ditt bidrag till nummer 123 552 70 31.

Souvenirbordet kommer vara öppet från cirka 18.10 och fram till 18.50 då alla ska ta inta sin plats på Östra Stå för att förbereda sig för tifot. Ska du hämta ut din medlemshalsduk och medlemskort eller bara vill köpa lite snygga souvenirer så får ni alltså göra detta innan 18.50 på onsdag!

Under matchen så ska vi sjunga och röja fram tills det att domaren blåser av. Ska vi vinna serien så måste spelarna göra sitt, samtidigt som vi ska göra vårt. Det är nu vi slår an tonen och lägger grunden för hela säsongen så låt oss börja med en riktig fest!

Framåt Rödblått!

Alla åsikter som uttrycks i bloggar och kommentarsfält är skribenternas egna. Vad Östra Stå tycker går att läsa om i Östra Stå's manifest. Östra Stå ska verka för en konstruktiv diskussion kring Örgryte IS och i alla kommentarsfält ska man visa respekt gentemot andra ÖIS:are, även om det finns meningsskiljaktigheter. Klarar man inte av att förhålla sig till dessa enkla regler så finns det andra forum att diskutera på.