Seriefinal på Gamla Ullevi!

På söndag klockan 17.30 spelas det seriefinal på Gamla Ullevi. Tillfälliga serieledarna Falkenberg, som ännu inte förlorat borta, gästar Gamla Ullevi för att försöka bryta ÖIS segersvit hemma – det är således upplagt för en riktig holmgång. Med tanke på att det här dessutom är sista matchen innan derbyt så står det mer än bara tre poäng på spel. Det är generalrepetitionen där vi ska hamra in känslan att ÖIS anno 2018 är Vinnarnas Lag och att efter 142 månader utan derbyseger så är vi många som är beredda att ge allt från läktarplats för att få uppleva detta på nytt, eller för första gången. Det är således fullt fokus och fullt ös som gäller!

Vi uppmanar…

  • alla att manifestera sin kärlek till ÖIS på söndag genom att klä sig i rött, oavsett vilken sektion man befinner sig på!
  • alla som normalt är på sittplats men som förstärker klacken i derbyt att ställa sig på ståplats. ÖIS behöver det unisona stödet och många av er behöver förmodligen värma upp rösterna på allvar!
  • alla på Östra Stå att vara på plats på läktaren senast 17.15. Tifo väntar och alla kommer vara delaktiga i detta!
  • alla på Östra Stå att lyssna på tifoinstruktionerna. Vi kör på given signal, varken förr eller senare!
  • att fylla på ståplatsläktaren även på andra sidan mitten från insläppet sett. Klackkärnan står i centrum av läktaren och för stämningens skull ska detta även vara centrum för klacken. Det ni förlorar i närhet till kiosk, bar och sol tjänar spelarna igen på bättre stöd!
  • alla att ge allt för ÖIS! Kräver du en hundraprocentig insats från spelarna på planen ska du också visa samma hjärta från läktarplats!

Mot tre poäng och återtagen serieledning!

Alla åsikter som uttrycks i bloggar och kommentarsfält är skribenternas egna. Vad Östra Stå tycker går att läsa om i Östra Stå's manifest. Östra Stå ska verka för en konstruktiv diskussion kring Örgryte IS och i alla kommentarsfält ska man visa respekt gentemot andra ÖIS:are, även om det finns meningsskiljaktigheter. Klarar man inte av att förhålla sig till dessa enkla regler så finns det andra forum att diskutera på.