Stöd ÖIS Tifogrupp och få chansen att vinna en halsduk!

Planeringen och förberedelserna inför hemmaderbyt mot gais är i full gång, men för att kunna genomföra det vi vill så måste vi fylla på kassan.

Skänk minst 100 kronor till Tifogruppen och var med i en utlottning av den nyframtagna halsduken! För varje 100-lapp du skänker får du en lott i dragningen (du kan dock bara vinna en gång) och för varje tusenlapp vi får in läggs ytterligare en halsduk i potten. 

Alla bidrag som kommer in via swish eller banköverföring fr.o.m. 25 maj till och med lördag 18 juni klockan 12.00, då dragningen görs, räknas. Vinnarna kommer kontaktas via det telefonnummer man swishade ifrån, och gör man en banköverföring ber vi er bifoga kontaktuppgifter. Halsdukarna kan sedan hämtas ut vid souvenirbordet på Östra Stå i samband med matchen mot Dalkurd, eller skickas hem till dig om du inte har möjlighet att gå på matchen.

Swish: 123 552 7031

Bankgiro: 595-8145

Stöd ÖIS Tifogrupp!

FullSizeRender FullSizeRender

Alla åsikter som uttrycks i bloggar och kommentarsfält är skribenternas egna. Vad Östra Stå tycker går att läsa om i Östra Stå's manifest. Östra Stå ska verka för en konstruktiv diskussion kring Örgryte IS och i alla kommentarsfält ska man visa respekt gentemot andra ÖIS:are, även om det finns meningsskiljaktigheter. Klarar man inte av att förhålla sig till dessa enkla regler så finns det andra forum att diskutera på.