Stötta tifogruppen – köp biljett till derbyt!

Nu är det mindre än tre veckor kvar tills vi förhoppningsvis får fira vår första derbyseger på elva år och det är ingenting man som framgångstörstande ÖIS:are vill missa. Vi kommer samla en stor derbyklack på den övre kortsidan läktarsektioner (sektionerna över ordinarie bortasektion) och det är var ÖIS:ares plikt att sluta upp bakom laget och föreningen och göra allt som står i vår makt för att sjunga ÖIS till den derbyseger vi längtat efter så länge!

Tifogruppen har lagt ner mycket tid och ekonomiska resurser – tack för alla bidrag! – under de senaste månaderna för att se till så att inramningen inför matchen blir så bra den kan bli, och uppskattar du arbetet som görs under de hundratals ideella timmar som läggs ner varje säsong för att få vår tifokultur att leva och utvecklas så finns det två saker du kan göra: få dig själv och alla dina ÖIS-bekanta att köpa biljett till sektion B eller P samt stötta tifokassan med valfritt bidrag till Swish-nummer 123 552 7031 eller Bankgiro 595-8145. Vårt mest påkostade och omfattande tifo på många år väntar och det kommer krävas att alla ÖIS:are reser sig ur soffan och tar sig till Gamla Ullevi för att alla planerings- och produktionstimmar ska kunna översättas i en väl utförd koreografi. Som en följd av den spända bågen inför vår efterlängtade derbyseger skrapas det nu på botten av tifokassan och vill du att tifogruppen ska kunna ligga framtunga ekonomiskt för att underlätta planeringen av kommande tifon så tas alla bidrag tacksamt emot!

Inga pengar som samlas in till tifokassan går till pyroteknik, men vill man ge ett riktat bidrag för de pyrotekniska arrangemangen som förekommer på Östra Stå kan man ta kontakt med de man misstänker utför dessa så tar även de tacksamt emot ditt bidrag.

Köp biljett, skänk ett bidrag – krossa gais!

Alla åsikter som uttrycks i bloggar och kommentarsfält är skribenternas egna. Vad Östra Stå tycker går att läsa om i Östra Stå's manifest. Östra Stå ska verka för en konstruktiv diskussion kring Örgryte IS och i alla kommentarsfält ska man visa respekt gentemot andra ÖIS:are, även om det finns meningsskiljaktigheter. Klarar man inte av att förhålla sig till dessa enkla regler så finns det andra forum att diskutera på.